Prosesor Video NovarStar NovaPro UHD Jr minangka pengontrol kabeh-ing-siji anyar NovaStar sing nduweni kemampuan pangolahan video sing apik banget,
fungsi kertu ngirim lan konfigurasi layar LED.
NovaPro UHD Jr nyedhiyakake macem-macem konektor input video, ndhukung pangolahan gambar 4K nyata lan kemampuan ngirim.
Kajaba iku, NovaPro UHD Jr ndhukung setelan resolusi ultra-dhuwur 8K × 1K @ 60Hz.
Pangolahan video kanthi kinerja dhuwur Power Meet Implicity NovaPro UHD Jr
kertu kontrol async huidu Memori 4GB, ndhukung ngembangake memori kanthi U-disk Ndhukung manajemen cluster internet jarak jauh Mendukung koneksi mode Wi-Fi opsional, kontrol APLIKASI Mendukung decoding hardware video HD, output frame rate 60Hz kertu kontrol Async
HD-C15/C15C/C35/C35C
Home
Home
Home

PROSESOR VIDEO LED HD
VDWALL LVP615

NDELENG VIDEO LAIN

SHOP BY BRAND

X