Почетна
Почетна
Почетна

НОВ ПРИСТИГНУВАЊЕ ПРОИЗВОД

Нема повеќе производи за прикажување

LED HD ВИДЕО ПРОЦЕСОР
VDWALL LVP615

ПОГЛЕДНЕТЕ ПОВЕЌЕ ВИДЕА

Блог за неодамнешни ажурирања

Топ десет вообичаени дефекти и решенија за итни случаи на LED дисплејот
Како вообичаен електронски производ, LED екранот неизбежно ќе има некои мали проблеми при употреба,
Како да се реализира системот за контрола на LED дисплеј
Систем за контрола на LED дисплеј, исто така познат како контролер на LED дисплеј, контролна картичка за LED дисплеј. Е
Кои се различните типови на системи за контрола на LED дисплеј?
Системот за контрола на LED дисплејот е систем кој го контролира правилниот приказ на LED големите
Кои се контролните технологии на LED дисплејот?
Малкумина ќе навлезат длабоко во контролните технологии на LED екранот, од една страна
Како да ракувате со софтверот за контрола на LED дисплејот и како да в
Кога користите LED дисплеј, првото нешто што мора да го совладате е начинот на работа на екранот
Зошто LED дисплеите треба да се користат со LED видео процесор
За клиентите кои ја посетиле фабриката за LED дисплеј, тие често го гледаат инженерот за LED дисплеј
Каква обработка може да направи LED видео процесорот на екранот
Често користиме LED видео процесори за обработка на слики во LED дисплеи, но многу луѓе не го прават тоа
Може ли софтверот за контрола на LED да биде универзален?
Во моментов, примената на отворено LED дисплеј е зрела, но контролниот софтвер на
Инсталација на мало растојание LED екран и жици
За клиентите со одредено знаење, мора да биде многу среќна работа ако можат да склопат LED
На што треба да обрнам внимание кога ја користам LED диодата со целосна боја
Со брзиот развој на LED индустријата, побарувачката за целосна боја LED дисплеј контрола

ПРОДАВНИЦА СО Бренд

X