Fillimi
Fillimi
Fillimi

PROCESOR LED HD VIDEO
VDWALL LVP615

SHIKONI SHUM VIDEO

Blog i përditësimeve të fundit

Dhjetë gabimet kryesore të zakonshme dhe zgjidhjet e urgjencës të ekranit LED
Si një produkt elektronik i zakonshëm, ekrani i ekranit LED në mënyrë të pashmangshme do të ketë disa probleme të vogla në përdorim,
Si të realizoni sistemin e kontrollit të ekranit LED
Sistemi i kontrollit të ekranit LED, i njohur gjithashtu si kontrollues i ekranit LED, kartë e kontrollit të ekranit LED. Eshte
Cilat janë llojet e ndryshme të sistemeve të kontrollit të ekranit LED?
Sistemi i kontrollit të ekranit LED është një sistem që kontrollon shfaqjen e saktë të LED-it të madh
Cilat janë teknologjitë e kontrollit të ekranit LED?
Pak njerëz do të hyjnë thellë në teknologjitë e kontrollit të ekranit LED, nga njëra anë
Si të përdorni softuerin e kontrollit të ekranit LED dhe si të c
Kur përdorni një ekran LED, gjëja e parë që duhet të zotëroni është mënyra e funksionimit të ekranit
Pse ekranet LED duhet të përdoren me procesor video LED
Për klientët që kanë vizituar fabrikën e ekraneve LED, ata shpesh shohin inxhinierin e ekranit LED
Çfarë përpunimi mund të bëjë video procesori LED në ekran
Ne shpesh përdorim video procesorë LED për të përpunuar imazhet në ekranet LED, por shumë njerëz nuk e bëjnë këtë
A mundet softueri i kontrollit LED të jetë universal?
Aktualisht, aplikimi i ekranit LED në natyrë ka qenë i pjekur, por softueri i kontrollit të
Instalimi i ekranit të ekranit LED me hapësirë ​​të vogël dhe instalimeve elektrike
Për klientët me njohuri të caktuara, duhet të jetë një gjë shumë e lumtur nëse mund të montojnë një LED
Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje kur përdor LED me ngjyra të plota
Me zhvillimin e shpejtë të industrisë LED, kërkesa për kontrollin e ekranit LED me ngjyra të plota

DYQANI NGA markë

X