prosésor NovarStar Video NovaPro UHD Jr mangrupikeun pangontrol sadaya-dina-hiji NovaStar anu gaduh kamampuan ngolah pidéo anu saé,
fungsi kartu ngirim jeung konfigurasi layar LED.
NovaPro UHD Jr nyadiakeun rupa-rupa konektor input video, ngarojong ngolah gambar 4K nyata jeung kamampuhan ngirim.
Salaku tambahan, NovaPro UHD Jr ngadukung setélan résolusi ultra luhur 8K × 1K @ 60Hz.
Ngolah pidéo-kinerja luhur Kakuatan Meet Implicity NovaPro UHD Jr
kartu kontrol async huidu Memori 4GB, ngadukung ékspansi mémori ku U-disk Ngarojong manajemén cluster internét jauh Rojongan sambungan mode Wi-Fi pilihan, kontrol APP Rojongan HD video hardware decoding, 60Hz kaluaran pigura laju Kartu kontrol Async
HD-C15 / C15C / C35 / C35C
imah
imah
imah

LED prosésor video HD
VDWALL LVP615

Tingali deui video

SHOP DENGAN BRAND

X